You Tube Converter

Pernah tak korang download lagu atau video klip daripada youtube pastu nak tukar ke mp3??
Kalau korang rasa susah @ tak tau mcm mana nak buat, Xilisoft converter adalah jawapannya.
Software ni berkemampuan utk terus convert fail daripada youtube ke mp3.
Tak perlu nak buang masa download pastu baru nak convert.
Jadi, kat bawah ni aku tunjukkan sikit mcm mana nak pakai software Xilisoft ni.   Aku amik cth lagu best dari Maher Zain nih.
Copy link @ url video ni. Mcm kat anak panah tu.

  

Pastu bukak software Xilisoft. Klik kat anak panah tu.


Pastekan url yang dah copy tadi kat anak panah mcm dlm gambar.


Pastu korang boleh pilih nak convert ke fail apa. Cth yg aku buat ni ialah convert ke mp3.
Pastu klik OK.


Xilisoft akan convertkan fail yang korang dah copy link tadi ke komputer korang.
Senang kan??? ^_^

p/s: aku harap korang tak pakai software ni utk download lagu mcm cth kat atas nih (cth yg tak bagus, hehe). Nak dgr lagu beli la cd original.

Pening dengan hutang kad kredit??? Ketahui rahsia urus kad kredit dengan efektif.

Perihal ahmadijat
"Kekayaan yang paling kaya ialah akal, kemiskinan yang paling besar ialah bodoh, keburukan yang paling buruk ialah terpesona pada diri sendiri, dan semulia-mulia kelakuan ialah akhlak yang baik"

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: