Wajah-wajah Juara Liga Bola Sepak

Sekarang ni tengah demam bola sepak kebangsaan dalam saingan kelayakan Pra-Piala Dunia dan kelayakan Pra-Olimpik. Ditambah pulak dengan kedatangan 3 kelab dari Liga Inggeris iaitu Arsenal, Liverpool dan Chelsea ke Malaysia untuk siri perlawanan persahabtan pra-musim. AI harap pasukan kebangsaan dapat mempamerkan satu mutusamy mutu permainan yang membanggakan. Menang kalah tu belakang kira. Yang penting cara pasukan kebangsaan main macam world class team.

Bagi peminat bola sepak luar negara macam Liga Perdana Inggeris (EPL), La Liga Sepanyol dan Serie A Itali mesti bosan sekarang ni sebab game dah habis. AI salah seorang yang selalu layan EPL setiap hujung minggu. Bila dah tak ada game ni memang bosan la. Liga Super dan Liga Perdana Malaysia pun dah habis.

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire

Tahniah kpd pasukan yang menang. Kepada yang tak menang, takpe la..musim depan ada lagi. Kalau tak dapat jugak musim depan, musim depan depan pun ada lagi. Kesimpulannya, cubalah sampai berjaya. Jadi apa kata sekarang ni kita tgk wajah-wajah pasukan yang menang liga masing-masing bagi tahun 2011. AI ada letakkan beberapa liga di dunia yang AI minat tahu. Ada lagi liga-liga lain macam liga di Amerika Selatan, Ukraine, Rusia, Jepun dgn Korea yang AI tak masukkan. Tapi kalau ada permintaan bagitau AI, nanti AI cari. Jadi apa tunggu lagi, jom kita layan!!!!

JOHAN PIALA MALAYSIA??????

Kelantan FC - Juara Liga Super

Selangor PKNS - Johan Liga Perdana

Terengganu FC - Johan Piala FA

FC Barcelona - UEFA Champios League Winners

FC Porto - Europa League Winners

Manchester United - English Premier League Winners

FC Barcelona - Spanish La Liga Winners

AC Milan - Italy Serie A Winners

Borussia Dortmund - German Bundesliga Winners

Lille FC - French Ligue 1 Winners

Rangers FC - Scottish Premier League Winners

Perihal ahmadijat
"Kekayaan yang paling kaya ialah akal, kemiskinan yang paling besar ialah bodoh, keburukan yang paling buruk ialah terpesona pada diri sendiri, dan semulia-mulia kelakuan ialah akhlak yang baik"

One Response to Wajah-wajah Juara Liga Bola Sepak

  1. Mr Rileks berkata:

    yg kalah mesti nangis… huuuhuuu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: